Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Γουμένισσας προς Βεντούρη

 567Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μετά και την ενημέρωση που είχαμε από βουλευτές του νομού μας και από το Υπουργείο Υγείας για την πρόθεση μέχρι τώρα και εισήγηση πλέον προς το ΚΕΣΥΠΕ του Διοικητή 4ης Υ.ΠΕ κ. Βεντούρη, να κλείσει την χειρουργική κλινική και το χειρουργείο του νοσοκομείου μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την επικίνδυνη μεθόδευση του για την πλήρη μετατροπή του νοσοκομείου μας σε χρονίων παθήσεων.
Κατά την επίσκεψη του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο μας, ενώπιον του κ. Βεντούρη δεσμεύτηκε o υπουργός για την συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου μας με την υφιστάμενη δομή και χρήση και την μετατροπή 10 μόνο κλινών σε χρονίως πασχόντων.
Πλέον όμως ο κ. Βεντούρης αλλοιώνοντας την δέσμευση εκείνη, μεθοδεύει το κλείσιμο του νοσοκομείου μας και την ολοσχερή μετατροπή του σε γηροκομείο.
Εκτός αυτού, ο διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Βεντούρης, ουσιαστικά οδηγεί σε de facto αναστολή της λειτουργίας του νοσοκομείου μέσω της απαξίωσης του με την πολιτική υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης που εφαρμόζει.
Ενώ είναι γνωστό στον κ. Βεντούρη το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον αναισθησιολόγος, εκείνος διατρανώνει την πρόθεση του να κλείσει το χειρουργείο μέσω της μην έγκρισης από εκείνον για την κάλυψη της ανάγκης αυτής.
Επιστέγασμα των παραπάνω και της εμπάθειας του απέναντι στο νοσοκομείο μας και τους εργαζόμενους είναι το γεγονός ότι ο κ. Βεντούρης, αρνήθηκε μετά από εισήγηση μάλιστα του αντιπροέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, τη συνάντηση του σωματείου εργαζομένων Γ.Ν. Γουμένισσας μαζί του.
Εκτελεί ένα σχέδιο εξόντωσης του ιστορικού μας ιδρύματος, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι το Γ.Ν. Γουμένισσας όπως και εκείνο του Κιλκίς, κατετάγησαν μεταξύ των πέντε (5) καλύτερων στην κατηγορία τους για το έτος 2013 με βάση τα κριτήρια που έθεσε το υπουργείο.
Το Γ.Ν. Γουμένισσας λειτουργεί τόσες δεκαετίες παρέχοντας αξιοπρεπέστατες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας. Ακόμη και τώρα μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, προσφέρουμε αγόγγυστα τις πολύτιμες υπηρεσίες μας στον κόσμο της περιοχής.
Εν κατακλείδι, Εμείς ως Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας, με ΣΥΣΣΩΜΗ την Τοπική Κοινωνία και όλους τους Φορείς της Περιοχής, δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα εμποδίσουμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ αυτήν την επικίνδυνη πολιτική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

 

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.