Διαμαρτυρία για το Νοσοκομείο Γουμένισσας

dsc00728-qpr.jpg

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στις 10 το πρωί, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κ.Υ. Γουμένισσας.

Το βασικό αίτημα της κινητοποίησης, ήταν να σταματήσει η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Γουμένισσας, κάτι το οποίο το οδηγεί σε αργό θάνατο, καθώς και στην κατάργηση του.

Την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει έλθει το Νοσοκομείο, με ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, με επισφαλή προγράμματα εφημέρευσης, περιέγραψε ο κος Ξενοφώντας Παπαλέξης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κος Ιωάννης Αλίρης, ανέφερε στη δήλωσή του ότι για τους κατοίκους του πρώην Δήμου Γουμένισσας, που έχουν δει τη Γουμένισσα να απογυμνώνεται από όλες σχεδόν τις υπηρεσίες της, μία είναι η απάντηση στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ την  κατάργηση του Νοσοκομείου μας. Φτάνει πια με την ερημοποίηση του τόπου μας.

Οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία, μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα. Δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Bet atWilliam Hill Bingo and win.